November 2013 - familiebezoek en storm

Vanaf eind oktober verblijft Fryda (vriendin van Harry, broer van Jan) ergens in Altea. Al gauw gevolgd door broer Harry, die ook nog 10 dagen hier komt logeren, als Fryda haar zusje en een vriendin op bezoek heeft. Met deze groep zijn we uit fietsen geweest langs de rivier.





Halverwege november arriveren ook Jos en Elly met hun caravan, die ze weer op het andere terrein zetten. Ze zullen tot begin januari hier blijven.
Harry krijgt in die 10 dagen bridge les en speelt ook 2x met Wieke mee op de bridge-avond in Benidorm. De eerste keer ging best goed, want we zijn lang geen laatste.

Zo warm als september en oktober waren, zo koud is november. Het is in deze maand al 2x voor gekomen dat er sneeuw op de bergen ligt. En ook een stevige storm houdt onze caravan bewoners de hele nacht wakker. Schade: 3 stoelen in het zwembad, stuk gaas van de caravan los geslagen en onze buitentafel van het zonneterras aan barrels. Maar onze schade viel nogal mee, verderop op ons weggetje ligt een hele tuinmuur om.



Zoals jullie zien is het zwembad leeg. Er loopt een scheur door de bodem, dus die moet eerst gerepareerd worden. En onderhand wil toch niemand meer zwemmen.

Aangezien ik niet weet wanneer ik weer tijd heb om te schrijven, wensen wij onze volgers alvast hele fijne feestdagen. De villa en zijn bewoners is er klaar voor.







Geen opmerkingen: